Elektricien Antwerpen

Elektriciteitswerken Antwerpen 24/24?

 • Altijd bereikbaar
 • Ook met spoed
 • Actief in heel Antwerpen

Elektricien Antwerpen offerte aanvragen

Bel ons voor een offerte of Spoed!

BEL: 0465233305

Elektricien Antwerpen

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Elektricien Antwerpen

U zal vast denken dat u bijna niet gebruik zal hoeven maken van elektriciteitswerken, maar niets is minder waar. Het komt nogal vaak voor dat er regelmatig wat mis is met de elektriciteit in huis of in uw pand. En wanneer u problemen heeft met de elektriciteit is het belangrijk dat u een firma inhuurt die de nodige ervaring hebben om de elektriciteitswerken goed uit te voeren tegen een betaalbare kosten. Bij ons, Elektricien123, kunt u dan ook terecht. Wij hebben talloze professionele elektriciens met jarenlange ervaring die u zo goed mogelijk kunnen en willen helpen.

Waar kunnen wij u dan zoal mee helpen?

 • Algemene elektriciteitswerken
 • Verlichting
 • Nieuwbouw en renovatie
 • Parlofonie en Videofonie
 • En alles wat met elektriciteitswerken te maken heeft!

Dit is natuurlijk niet het enige waar wij u mee kunnen helpen. Wij kunnen u helpen met allerlei elektriciteiteswerken!

Waar bent u actief met uw elektriciteitswerken Antwerpen?

Als een professionele elektricien firma vinden wij het belangrijk om actief te zijn binnen het hele land en dat kan alleen wanneer wij u beloven dat wij overal actief zijn. Dat is precies de reden waarom wij in Antwerpen aanwezig zijn. De Elektricien Antwerpen is dan ook niet alleen in de stad Antwerpen aanwezig, maar in de gehele provincie.

 • Antwerpen centrum
 • Antwerpen zuid
 • Antwerpen noord
 • Aartselaar, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Boheiden, Bornem, Borsbeek, Brecht, Dessel, Duffel, Essen, Grobbendonk, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kasterlee, Laakdal, Lille, Lint, Malle, Meerhout, Merksplas, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel
 • Postcodes: 2000, 2018, 2020, 2030, 2040, 2050, 2060, 2600, 2140, 2100,
  2180, 2660, 2170, 2610
 • in HEEL Antwerpen

Elektriciteitswerken Antwerpen

Waarom moet u juist ons als Elektricien kiezen voor uw elektriciteitswerken? Dat leest u hieronder.

Hoe snel bent u?

De reden waarom wij zo geliefd zijn in het land is omdat wij de experts zijn op het gebied van elektriciteitswerken in Antwerpen en natuurlijk ook in andere regio’s. Dit is echter niet de enige reden waarom wij geliefd zijn. Wij leveren namelijk kwaliteit en wij zijn ook snel bij u wanneer dit nodig is. Zo hebben we een spoedservice. Dat houdt in dat een elektricien van Antwerpen al binnen 30 minuten bij u kan zijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om uw elektriciteitswerken.

Wanneer het echter niet nodig is om met spoed te komen dan kan u altijd een afspraak met ons maken. Een afspraak kan altijd gemaakt worden, aangezien wij 24/24 beschikbaar zijn. Wilt u de afspraak later op de avond dan is dit ook gewoon mogelijk. Geef het gewoon aan en wij kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat zijn de kosten?

De meest voorkomende vraag die wij dagelijks krijgen is voornamelijk wat de kosten zullen zijn om de elektricien te laten komen. U begrijpt natuurlijk wel dat het voor ons niet eenvoudig is om een prijs te noemen via de telefoon. Wij weten vaak niet wat er aan de hand is en via de telefoon is het lastig om een analyse uit te voeren. Wanneer u echter omschrijft wat er aan de hand is kunnen wij wel een inschatting geven van wat de kosten kunnen zijn. Dit is echter een inschatting. Een prijs kunnen wij pas echt geven wanneer wij aanwezig zijn en dus hebben kunnen zien wat de elektriciteitswerken zijn die u graag zou willen uitvoeren.

Het helpt ons nog meer wanneer u bijvoorbeeld foto’s maakt van wat er moet gebeuren of wat het probleem precies is. Daarnaast kan het ook fantastisch helpen wanneer u bijvoorbeeld laat zien waar u iets wilt renoveren of plaatsen wanneer dit nodig is.

Elektricien Antwerpen Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten ons waarderen!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Elektricien Antwerpen

page
★★★★★
dank voor uw eerlijk elektrieker!
- De Ridder
Elektricien Antwerpen
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

Elektriciteit Antwerpen

Elektriciteit renoveren, aanpassen of aanleggen? Domotica, tuinverl Dat kan bij Elektricien123.

Elektriciteit leggen, herstellen of renoveren

Een stopcontact inbouwen is een van de makkelijkere elektriciteitswerken. Het compleet aanleggen van elektriciteit, het herstellen of het renoveren is natuurlijk een andere taak. Dit zijn grotere projecten waar goede en professionele elektriciens voor nodig zijn. Elektricien123 kan deze elektriciens leveren. Een klein of groot project, we kunnen het allemaal. Wanneer u een elektricien voor dit type werkzaamheden nodig heeft dan is het niet alleen een goedkope elektricien, maar ook een kundige. Iemand die al jaren ervaring heeft op dit gebied.

Domotica

Domotica is een van de populairste dingen die momenteel worden aangelegd in een huis, appartement of zelfs in een compleet complex. Domotica is eigenlijk gebouwautomatisering of huisautomatisering, daardoor maakt u uw huis, appartement of complex slimmer door het gebruik van apparatuur. Slimme verlichting, slimme camera’s, slimme thermostaten en natuurlijk nog veel meer dan dat. Zo kan u ook denken aan een slimme parlofoon, videofoon of ander apparatuur. Elektricien123 sluit dit allemaal met plezier voor u aan.

Kortsluiting Antwerpen

Last van een kortsluiting en heeft u rap hulp nodig? Wij helpen u een Elektricien te vinden!

Kortsluiting Antwerpen

Er zijn zoveel situaties te bedenken waardoor een kortsluiting kan ontstaan. Zo kan het zijn dat u iets in een stopcontact plaatst waardoor al uw stroom opeens uitvalt, maar het kan ook zo zijn dat er plotseling een kortsluiting plaatsvind. De ene keer kan het zijn dat dit in het hele huis gebeurd, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat dit bijvoorbeeld alleen in de living, wc of de keuken gebeurd. Al met al zijn er op veel manieren een kortsluiting mogelijk. Een kortsluiting is vervelend, voornamelijk wanneer u het niet zelf kan oplossen. U heeft dan een elektricien nodig die dit voor u oplost.

Wat te doen bij een kortsluiting?

Een kortsluiting in Antwerpen, Deurne, Berchem, Kapellen, Brasschaat of Merksem? Heel vervelend om dit te ervaren, maar zelf kunt u er eigenlijk niets aan doen. Het enige wat u nu nog kan doen is een elektrieker bellen die dit voor u kan oplossen. Een elektrieker zal zo snel mogelijk bij u geraken en zal eerst meten om te bekijken waar het probleem zich in kan bevinden. Vervolgens kan er naar een oplossing worden gezocht om de kortsluiting niet meer te laten gebeuren. Vaak zal de elektrieker een tijd bezig zijn om het te onderzoeken en om het uiteindelijk ook op te gaan lossen.

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Klik hier

top