Elektricien Mechelen

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Elektricien Mechelen

Wanneer u een elektricien nodig heeft dan betekent dat dat u graag wat elektriciteitswerken wilt laten uitvoeren. Dit zijn namelijk werken die een specialist vereisen. U kunt dit niet zomaar zelf doen, tenzij het om iets kleins gaat zoals het vervangen van een lamp of een zekering. Wanneer het gaat om het plaatsen van een nieuw stopcontact, het uitbreiden van de meterkast of het aanleggen van elektra dan zal u toch echt een specialist moeten hebben. Een elektricien is zo’n specialist. De elektricien is dagelijks bezig met het renoveren, plaatsen en repareren van elektra. Het overlaten aan iemand anders dan deze specialist is dan ook afgeraden.

Hoe kunnen wij u eigenlijk van dienst zijn?

 • Wij leggen, renoveren en repareren dagelijks elektra. Van een uitbreiding van uw meterkast tot het repareren van een stopcontact.
 • Wij helpen u met deuren, ramen en poorten te automatiseren.
 • Wij helpen u met elektrische sloten en ook met kluizen
 • Wij helpen u met alle algemene elektra problemen of werken waar u een oplossing voor wilt!

Jarenlange ervaring in elektra maakt een elektricien de specialist op het gebied van elektra. Het is belangrijk dat u waar voor uw geld kiest en dat kan alleen wanneer u iemand inhuurt die professioneel is. Het niet inhuren van iemand die professioneel is kan u veel geld kosten. Kies dus bewust. Kies dus voor Elektricien123. Wij sturen een vakman langs die u kan helpen.

Kan ik u vanuit heel Mechelen bereiken voor elektriciteitswerken?

Mechelen is een van de grootste steden van Belgie en heeft relatief veel inwoners. Wij worden daarom ook dagelijks gebeld om in Mechelen een klus uit te voeren. We zijn niet alleen in het centrum van Mechelen beschikbaar, maar in heel Mechelen en in heel het land. Maar waar zijn wij ook aanwezig? Lees hieronder de voorbeelden.

 • Mechelen zuid
 • Mechelen centrum
 • Mechelen noord
 • Regio Mechelen
 • Postcodes: 3945, 2800, 3630, 3870, 2812
 • Nekkerspoel, Vaerten
 • Voorbeeld van straten: adegemstraat, borzestraat
 • in HEEL Mechelen

Wij willen er voor zorgen dat u altijd op ons kan rekenen, of dit nu in Mechelen is of buiten Mechelen. Of dit nu in de nacht is of niet. Het moet niet uit maken. Dat vinden wij erg belangrijk. Dat is ook prcies waarom wij in de gehele regio aanwezig zijn. Wij zijn er dus altijd voor u, in elke stad, 24/24.

Mocht u dus vragen hebben, neem dan gewoon even contact met ons op. Wij willen u altijd helpen met advies.

Elektriciteitswerken Mechelen

Waarom moet u juist ons als Elektricien kiezen voor uw elektriciteitswerken? Dat leest u hieronder.

Elektriciteitswerken Mechelen

De elektricien in Mechelen is ook bezig met het onderhouden van oude systemen. Dat zien we vaak in oude gebouwen. Dit komt doordat oude gebouwen een verkeerde bedrading hebben gekregen of nog met oude schakelaars werken. Dit was tientallen jaren geleden nog heel normaal. Ze wisten toen niet beter. Elektriciens gebruiken tegenwoordig alleen nog maar sterke PVC buizen om daar de bedrading doorheen te trekken. In het verleden gebruikte ze ijzeren buizen, maar die bleken niet geschikt te zijn. Er ontstond heel snel kortsluiting. De elektricien vervangt met alle plezier de bedrading en de buizen in oude huizen. Hiervoor hebben ze jarenlange training gehad. Dit gebeurd nog wekelijks.

Als een elektricien een klus heeft voor een nieuwbouwproject moet hij een tekening kunnen lezen. Gediplomeerde elektriciens zijn hiervoor natuurlijk opgeleid. Zij kunnen als geen ander een tekening lezen. De tekening is voorzien van alle mogelijke aansluitpunten voor stopcontacten. Deze aansluitpunten komen er niet vanzelf.Er moet in de muren  worden gefreesd en alle leidingen moeten worden geplaatst. Een flinke klus. Dan is de elektricien nog niet klaar. Door de leidingen moeten alle bedradingen worden getrokken. Uiteindelijk worden de draden aangesloten op de meterkast in de juiste groep. Al het werk, dus ook het plaatsen van lichtschakelaars en stopcontacten gebeurd door de elektricien zelf. Als dit allemaal is gebeurd,moet het systeem natuurlijk worden gecontroleerd.

Dag en nacht voor u beschikbaar

Wat kan u doen wanneer uw licht niet meer aan gaat in het huis en is nacht? U kan het natuurlijk zelf proberen op te lossen, maar wat als het niet lukt? Dan heeft u dus echt een probleem. Vaak zijn er in de nacht helaas geen elektriciens die u te woord kunnen staan. Wat zijn dan nog de opties? De enige optie is dan nog om ons van Elektricien123 te bellen. Dat is precies waar wij ons proberen te onderscheiden. Wij zijn er namelijk wel voor u wanneer u ons nodig heeft. Helaas merken wij steeds meer dat er niemand beschikbaar is voor spoed opdrachten of voor opdrachten in de nacht. Dat vinden wij heel vervelend. Het is namelijk belangrijk voor u dat u altijd terecht kan bij een specialist wanneer u problemen ervaart met de elektra in huis. Dat is ook precies waarom wij een spoedservice hebben opgericht.

Wij raden u dan ook altijd aan om contact met ons op te nemen. U kan 24/24 terecht bij onze klantenservice die direct een elektromonteur naar u toe kunnen sturen. Dit gaat heel rap. U heeft geen uren te wachten zoals u bij een andere firma heeft moeten doen. Wij staan meestal al binnen 30 minuten bij u om u te helpen. De spoed service houdt dan ook in dat wij zo snel mogelijk bij u zijn en dat u voorrang krijgt op anderen die een afspraak hebben. U krijgt dus de prioriteit over anderen.

Elektricien Mechelen Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten ons waarderen!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Elektricien Mechelen
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Kortsluiting Mechelen

Een kortsluiting in Mechelen en rap hulp nodig? Elektricien123 staat voor u klaar.

Kortsluiting Mechelen

De meest voorkomende problemen die we te horen krijgen is voornamelijk een kortsluiting. Een kortsluiting betekent eigenlijk in het kort dat u geen stroom meer heeft in uw huis, appartement of firma. Het is ook mogelijk dat dit slechts in delen van het huis, appartement of firma voor komt. Een kortsluiting is heel vervelend, vooral omdat u natuurlijk gewoon stroom nodig heeft voor de koelkast, verlichting en andere zaken die belangrijk zijn. Wanneer u een kortsluiting in Mechelen ervaart is het belangrijk om contact met ons op te nemen. Een kortsluiting kan u vaak niet zelf oplossen.

Wat te doen bij een kortsluiting?

Daar staat u dan, u probeert uw stroom weer aan te krijgen maar dit lukt maar niet. Ondanks dat u de schakelaar omhoog doet komt er maar geen stroom. Wat moet u dan nog proberen om het werkend te krijgen? U kan proberen om even alle stekkers uit de stopcontacten te halen om te zien of dit effect heeft, maar vaak heeft een kortsluiting een andere reden. En de enige die er achter kan komen wat er aan de hand is is een elektricien. Een elektricien weet namelijk exact wat er bekeken moet worden om te zien wat er mis is met uw stroom. Bel ons dan gewoon even voor hulp!

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Klik hier

top