Elektricien Limburg

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Elektricien Limburg

Wanneer u met spoed of zonder spoed elektriciteitswerken wilt uitvoeren in uw huis of in uw firma dan is een elektricien de vakman die u nodig heeft. Een elektricien is namelijk de specialist op het gebied van alles wat met elektriciteit werkt. Wanneer u zulk werk wilt uitbesteden aan een professional dan is het belangrijk dat u een goede partner vindt die dit werk met kwaliteit (en uiteraard betaalbaar) uitvoert. Dat is waar wij aan bod komen. Elektricien123 is al jarenlang de expert op het gebied van elektriciteit en weten de fijne kneepjes van het vak. Wij werken eigenlijk als volgt: Wanneer u ons heeft gebeld met gedetailleerde informatie dan nemen we direct actie en vinden een elektricien die het beste dit werk zou kunnen uitvoeren. Vervolgens neemt de technieker contact met u op om het verder te regelen.

Om u een beter beeld te geven van wat onze dagelijkse werkzaamheden inhouden hebben wij hieronder onze diensten kort opgesomd.

 • Algemene elektriciteitswerken (denk aan stopcontact aanleggen, elektriciteit voor de nieuwbouw of industrie regelen)
 • De elektra regelen van poorten, deuren en sloten (onder andere ook het automatiseren hiervan)
 • Parlofonie en videofonie
 • Het vernieuwen, repareren en aanleggen van elektrische installaties en complete elektriciteitssystemen

Bent u overal in Limburg beschikbaar voor elektriciteitswerk?

Wanneer wij jaren geleden begonnen zijn hebben we de belofte gedaan dat wij in iedere regio beschikbaar zouden zijn. Elektriciteit is namelijk onze passie en we merken maar al te vaak (ook in deze tijd) dat niet iedereen kan rekenen op een professionele elektricien die de nodige ervaring heeft om problemen op te lossen. Door de groei van onze firma hebben we contact gelegd met meerdere elektriciteitwerkers in elke regio. Dit zorgt er voor dat wij momenteel in alle regio’s in het land een technieker naar u toe kunnen sturen, zo ook in Limburg.

 • Limburg zuid
 • Limburg centrum / centraal
 • Limburg noord
 • Limburg oost
 • Regio Limburg
 • Postcodes: 3500-3999
 • in HEEL Limburg

Elektricien123 kan u dus van hulp voorzien in elke regio. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Elektriciteitswerken Limburg

Waarom moet u juist ons als Elektricien kiezen voor uw elektriciteitswerken? Dat leest u hieronder.

Elektriciteitswerken Limburg

Wanneer u een of ander elektriciteitswerken wilt uitvoeren in Limburg dan is het belangrijk om ongeveer een idee te hebben wat er zal moeten gebeuren. Dit is namelijk niet alleen goed voor u, maar ook voor de technieker die bij u het werk komt uitvoeren. Wanneer u ons belt vragen we altijd wat de werkzaamheden ongeveer zijn zodat wij een idee hebben van de omvang. Wanneer het via de telefoon niet duidelijk genoeg is of als u niet genoeg hierover kan vertellen dan kunnen we uiteraard altijd een technieker naar u toe sturen om de situatie te beoordelen.

De technieker zal een afspraak met u maken (tenzij het uiteraard met spoed moet gebeuren) en bij u langskomen om te bekijken wat er aan de hand is en een schatting te doen van de omvang. Wanneer dit is gebeurd kan het zijn dat de technieker genoeg materiaal bij zich heeft om het probleem direct op te lossen. Wanneer dit niet het geval is zal de technieker goed noteren wat er nodig is en naar het magazijn gaan om de materialen te halen die nodig zijn. De technieker zal dezelfde dag nog de werkzaamheden uitvoeren.

Met spoed of zonder spoed

Elke technieker op het gebied van elektriciteit (maar ook andere vakmannen) maken onderscheid tussen twee type werkzaamheden, namelijk werkzaamheden die met spoed moeten gebeuren en werkzaamheden die op afspraak kunnen. Werkzaamheden die met spoed moeten gebeuren zijn werkzaamheden die echt niet kunnen wachten. Zo kan u bijvoorbeeld denken aan een stroomstoring of een apparaat dat defect is (en wat u echt nodig heeft in uw huis of in uw firma). Wanneer dit het geval is en u dit heeft aangegeven via de telefoon dan zal de technieker vaak al binnen 30 minuten bij u aanwezig zijn.

Wanneer de werkzaamheden echter geen spoed hebben dan kan u altijd besluiten om een afspraak te maken met de technieker. Dit kan vaak nog op dezelfde dag als dit nodig is. Het verschil tussen een spoedopdracht en geen spoed is dus de responstijd van de technieker en natuurlijk ook het soort elektriciteitswerken. Het is belangrijk dat u via de telefoon aangeeft of het dus een werk met spoed of zonder spoed betreft. Dan kunnen we hier altijd rekening mee houden. U krijgt dan ook voorrang!

Elektricien Limburg Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten ons waarderen!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Elektricien Limburg
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Klik hier

top