Elektricien Leuven

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Elektricien Leuven

Elektrische installaties zijn meestal heel complex. Het kan zijn een elektrische installatie in huis of in uw pand. Heel vaak kunt u zelf een zekering vervangen of de aardlekschakelaar resetten, maar in heel veel gevallen lukt dit ook niet. Dan heeft een professionele elektricien nodig en waar vindt u die anders dan bij Elektricien123. De professionals die bij ons in dienst zijn, lossen de meest complexe problemen voor u op. De elektriciens zijn er niet alleen voor het oplossen van problemen, maar ook voor het onderhoud van de elektrische installaties. Zeker wanneer de elektrische systemen verouderd zijn, kunnen er snel defecten en storingen ontstaan. Dit heeft dan als gevolg overbelasting. Elektricien Leuven lost dit dan op door een extra groep te plaatsen in uw meterkast.

Waar helpen wij u nog meer mee?

 • Wij kunnen u helpen met onze storingsdienst
 • Wij helpen u graag bijvoorbeeld met het uitbreiden van uw meterkast
 • Wij helpen u graag met ander elektrisch apparatuur
 • Elektra aanleggen, renoveren of repareren? Dat is wat wij ook heel graag voor u doen!

U kunt het zo gek niet verzinnen en wij kunnen het probleem voor u oplossen. Alles wat met elektra te maken heeft daar lopen wij niet voor weg. De professionals zijn allemaal opgeleid elektromonteurs.

Voor meer info over onze werkzaamheden of lopende projecten kunt u ons bellen of mailen. De klantenservice staat u graag te woord.

In welke regio bent u actief?

Onze elektromonteurs werken door het hele land en wij vinden het belangrijk om als firma actief te zijn in het hele land. Elektricien123 is te vinden in alle uithoeken van België. De elektricien in Leuven is actief in heel Leuven. Leuven kent een gemeenschap van bijna 100.000 inwoners.

 • Leuven zuid
 • Leuven centrum
 • Leuven noord
 • Regio Leuven
 • Postcodes: 3000, 3010
 • Voorbeeld van straten: tiensesteenweg, brusselsestraat, tiensestraat, bondgenotenlaan, diestsestraat, gemeentestraat,
 • in HEEL Leuven

Elektricien123 is bekend in heel Belgie. Het bedrijf is groeiende en daarom proberen wij veel met instanties, bedrijven en zelfstandigen samen te werken. Natuurlijk gaan wij iedere klus aan. Wij hebben zelfs voor de klanten een spoeddienst die 24 uur van de dag beschikbaar is en ook nog eens 7 dagen per week. Wel zijn de tarieven dan anders, maar daar informeren wij u graag over.

Elektriciteitswerken Leuven

Waarom moet u juist ons als Elektricien kiezen voor uw elektriciteitswerken? Dat leest u hieronder.

Elektriciteitswerken Leuven

Om de elektriciteitswerken zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat diegene die ze uitvoeren ook weten wat ze aan het doen zijn. Zo hebben wij vaak gezien dat er maar wat wordt gerommeld en dat het werk niet goed wordt uitgevoerd. Jaren terug hebben we dit voor het eerst gezien. Dat was onze motivatie om onze firma te starten. Onprofessioneel werk zijn we heel vaak tegen gekomen en dat is precies wat wij met onze firma willen voorkomen. Wij willen er namelijk voor zorgen dat de elektriciteitswerken die bij u worden uitgevoerd van goede kwaliteit zijn. Dit is niet alleen belangrijk voor u, maar ook voor ons. Wij waarderen het alleen wanneer de klant tevreden is het met het resultaat.

Helaas is het niet makkelijk om een goedkope elektricien te vinden die ook nog eens kwaliteit aflevert. Bij ons is dat echter anders. Wij leveren namelijk niet alleen de kwaliteit die u zou verwachten, maar ook nog eens tegen een betaalbare prijs. Het is natuurlijk wel afhankelijk van het soort werk, maar daar komen we altjd wel uit.

De kosten van het uitgevoerde werk

De kosten kunnen natuurlijk verschillen per klus. Iedere klus is weer anders en iedere klus heeft weer zijn eigen moeilijkheidsgraad. De kosten per klus gaan al vanaf 45 euro. Om een inschatting te maken via de telefoon is altijd heel lastig. Daarom sturen wij heel graag en vrijblijvend onze dichtstbijzijnde elektricien op u af, om een duidelijk beeld te geven van het kostenplaatje. Als de centrale een prijs aan u doorgeeft is het een richtprijs, dus u moet altijd rekening houden dat het meer of minder kan gaan kosten.

Een elektricien heeft natuurlijk een uurprijs en als het blijkt dat de klus veel langer duurt dan gepland, dan berekenen we dat natuurlijk door. Heel vaak maakt de centrale een juiste schatting. Dat willen we ook zo houden. Weet de centrale het echt niet, dan kunnen we altijd onze elektriciens om een richtprijs vragen. De elektricien weet vaak precies hoe lang een klus gaat duren. Zij zijn tenslotte de professionals. De mannen die dagelijks in het werkveld bezig zijn.

Elektricien Leuven Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten ons waarderen!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Elektricien Leuven
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Kortsluiting Leuven

Hulp nodig bij een kortsluiting in Leuven? Krijgt u uw stroom niet meer werkend? Bel ons dan!

Kortsluiting Leuven

U komt net thuis van uw werk, of u staat op van uw slaap en u ziet dat u geen stroom meer heeft. U gaat naar de schakelaar en probeert de stroom weer werkend te krijgen, maar geen succes. Dit betekent vaak dat u een kortsluiting heeft. Bij een kortsluiting heeft u in een deel of in het hele huis, firma of appartement geen stroom meer en krijgt u dit ook niet meer werkend. Een kortsluiting in Leuven is gelukkig zo op te lossen door een elektrieker. U kan echter zelf wat dingen proberen om de stroom weer werkend te krijgen, alleen lukt dit helaas in de meeste gevallen niet zonder een elektrieker.

Wat te doen bij een kortsluiting?

Het is eigenlijk heel simpel. Wanneer u een kortsluiting heeft dan wil dat vaak zeggen dat er een onderliggend probleem is dat opgelost moet worden. Ook als de stroom weer aan gaat uit het niets, dan zal u alsnog over een tijd weer een kortsluiting krijgen. Daar zit namelijk veel meer achter. Een kortsluiting kan in veel gevallen ook gewoon gevaarlijk zijn. Het kan namelijk goed mis gaan wanneer de kortsluiting hardnekkig is. Het is daarom belangrijk dat u altijd in consult gaat met een elektricien. En Elektricien123 staat daarom ook altijd voor u klaar tegen uw kortsluitingen!

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Klik hier

top