Elektricien Kortrijk

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Elektricien Kortrijk

Elektrische installaties zijn meestal heel complex. Het kan zijn een elektrische installatie in huis of in uw pand. Heel vaak kunt u zelf een zekering vervangen of de aardlekschakelaar resetten, maar in heel veel gevallen lukt dit ook niet. Dan heeft een professionele elektricien nodig en waar vindt u die anders dan bij Elektricien123. De professionals die bij ons in dienst zijn, lossen de meest complexe problemen voor u op. De elektriciens zijn er niet alleen voor het oplossen van problemen, maar ook voor het onderhoud van de elektrische installaties. Zeker wanneer de elektrische systemen verouderd zijn, kunnen er snel defecten en storingen ontstaan. Dit heeft dan als gevolg overbelasting. Elektricien Leuven lost dit dan op door een extra groep te plaatsen in uw meterkast.

Waar helpen wij u nog meer mee?

  • Wij kunnen u helpen met onze storingsdienst
  • Wij helpen u graag bijvoorbeeld met het uitbreiden van uw meterkast
  • Wij helpen u graag met ander elektrisch apparatuur
  • Elektra aanleggen, renoveren of repareren? Dat is wat wij ook heel graag voor u doen!

U kunt het zo gek niet verzinnen en wij kunnen het probleem voor u oplossen. Alles wat met elektra te maken heeft daar lopen wij niet voor weg. De professionals zijn allemaal opgeleid elektromonteurs.

Voor meer info over onze werkzaamheden of lopende projecten kunt u ons bellen of mailen. De klantenservice staat u graag te woord.

In welke regio bent u actief?

Onze elektromonteurs werken door het hele land en wij vinden het belangrijk om als firma actief te zijn in het hele land. Elektricien123 is te vinden in alle uithoeken van België. De elektricien in Leuven is actief in heel Leuven. Leuven kent een gemeenschap van bijna 100.000 inwoners.

  • Kortrijk zuid
  • Kortrijk centrum / centraal
  • Kortrijk noord
  • Regio Kortrijk
  • Postcodes: 8500, 8510
  • in HEEL Kortrijk

Elektricien123 is bekend in heel Belgie. Het bedrijf is groeiende en daarom proberen wij veel met instanties, bedrijven en zelfstandigen samen te werken. Natuurlijk gaan wij iedere klus aan. Wij hebben zelfs voor de klanten een spoeddienst die 24 uur van de dag beschikbaar is en ook nog eens 7 dagen per week. Wel zijn de tarieven dan anders, maar daar informeren wij u graag over.

Elektriciteitswerken Kortrijk

Waarom moet u juist ons als Elektricien kiezen voor uw elektriciteitswerken? Dat leest u hieronder.

Elektriciteitswerken Kortrijk

Vaak ontstaat er brand door kortsluiting. De mensen thuis weten vaak niet hoe gevaarlijk het kan zijn om kortsluiting te hebben. Vaak is een kortsluiting lastig te verhelpen en daarom moet u echt de professional inschakelen. Deze professionals die werken bij Elektricien123. Elektricien Kortrijk staat voor u klaar om de problemen op te lossen. Een kortsluiting kan ontstaan door bedrading die verouderd is en wegsmelt, een overbelasting van de welbekende meterkast.

Een van de meest voornaamste reden dat er kortsluiting in een woning kan ontstaan is door schade en/of slijtage aan de bedrading. Met bedrading bedoel ik dan de elektriciteitskabels. Een huis zit vol met elektriciteitskabels alleen je ziet het gelukkig niet. Deze zitten allemaal verstopt in de muren.De schade en/of slijtage gebeurd doordat veel kabels ook bloot liggen, verouderd zijn, slecht onderhouden zijn en nog veel meer redenen. Doordat er schade en/of slijtage ontstaat, komt de binnenzijde van een kabel bloot te liggen en als dat in aanraking komt met een andere binnenkant van een elektriciteitskabel dan kan er een grote stroom ontstaan. De meterkast kan dit niet aan en dat veroorzaakt heel vaak de kortsluiting. Om dit juist vast te stellen kan het een enorme klus zijn. De technieker heeft hier allemaal handige trucjes voor.

De kosten van het uitgevoerde werk

De kosten kunnen natuurlijk verschillen per klus. Iedere klus is weer anders en iedere klus heeft weer zijn eigen moeilijkheidsgraad. De kosten per klus gaan al vanaf 45 euro. Om een inschatting te maken via de telefoon is altijd heel lastig. Daarom sturen wij heel graag en vrijblijvend onze dichtstbijzijnde elektricien op u af, om een duidelijk beeld te geven van het kostenplaatje. Als de centrale een prijs aan u doorgeeft is het een richtprijs, dus u moet altijd rekening houden dat het meer of minder kan gaan kosten.

Een elektricien heeft natuurlijk een uurprijs en als het blijkt dat de klus veel langer duurt dan gepland, dan berekenen we dat natuurlijk door. Heel vaak maakt de centrale een juiste schatting. Dat willen we ook zo houden. Weet de centrale het echt niet, dan kunnen we altijd onze elektriciens om een richtprijs vragen. De elektricien weet vaak precies hoe lang een klus gaat duren. Zij zijn tenslotte de professionals. De mannen die dagelijks in het werkveld bezig zijn.

Elektricien Kortrijk Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten ons waarderen!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Elektricien Kortrijk
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Klik hier

top