Elektricien Gent

Elektriciteitswerken Gent nodig?

 • 24/24 telefoon (altijd bereikbaar)
 • Ook met spoed
 • Actief in heel Gent

Elektricien Gent offerte aanvragen

Bel ons voor een offerte of Spoed!

BEL: 0465233305

Elektricien Gent

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Elektricien Gent

Een elektricien heeft u pas echt nodig wanneer er iets aan de hand is in het huis of in uw pand met uw elektra. Het gaat dan niet om het vervangen van een lampje, maar het gaat dan bijvoorbeeld om het vervangen van elektra of het plaatsen van nieuwe stopcontacten. Het gaat natuurlijk verder dan dat, want elektriciteitswerken is heel breed. Alles wat met elektriciteit te maken heeft past namelijk onder het kopje elektriciteitswerken. Als elektricien is het dan ook onze taak om al uw problemen op te lossen, zolang het natuurlijk maar te maken heeft met elektra.

Voor u is het belangrijk dat u een zeer ervaren elektricien vindt die precies weet wat hij doet. Het bellen van de verkeerde elektricien kan namelijk eindigen in een catastrophe. Dat is natuurlijk niet wat u wilt. Dat is ook precies de reden waarom we jaren geleden als elektricien in Gent zijn begonnen met het uitvoeren van elektriciteitswerken. Wij bieden namelijk alleen kwaliteit aan. Wij begrijpen namelijk wat de klant wilt en dat is iets wat wij ook zouden willen voor ons eigen huis of voor ons eigen pand.

Als Elektricien Gent willen wij een goede dienstverlening aanbieden en dat doen wij door allerlei soorten elektriciteitswerken aan te bieden. Wij zijn de elektricien die alles kunnen met elektra. Niets is ons te groot.

 • Gent centrum
 • Gent zuid
 • Gent noord
 • Postcodes: 9000, 9030, 9031, 9032, 9040, 9041, 9042, 9050, 9051, 9052
 • in HEEL Gent

Waarmee kunnen wij u helpen met onze elektriciteitswerken Gent?

Elektriciteitswerken is een algemeen woord en er vallen dus veel werkzaamheden onder elektriciteitswerken. Bij ons, Elektricien123, kunt u er vanuit gaan dat wij alles op het gebied van elektra kunnen. Wij zijn namelijk al jaren als elektricien de expert op het gebied van elektra. Zo kan u bij ons voor alles terecht wat te maken heeft met elektriciteit.

Voor uw elektrawerken is het belangrijk dat u geholpen wordt door een expert. Elektricien123 is al tijden bezig met elektra. Wij weten dus maar al te goed wat wij doen wanneer u ons belt. Heel vaak krijgen wij telefoontjes met de vraag of wij het kunnen. Wij kunnen u vertellen dat wij alles kunnen op het gebied van elektriciteit. Van verlichting tot aan automatisering. Niets is te groot voor ons.

 • U kan bij ons terecht voor alle elektriciteitswerken
 • U kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld automatisering van deuren en poorten
 • U kan bij ons terecht voor verlichting, nieuwe stopcontacten plaatsen en andere soorten plaatsingen van elektra
 • U kunt bij ons terecht voor storingen, voor renovaties en voor het aanleggen van elektra

Zoals u hierboven kan zien doen wij als elektricien Gent alles op het gebied van elektriciteit. Heeft u vragen over uw probleem en weet u niet wat u moet doen? Neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met uw problemen.

Elektriciteitswerken Gent

Waarom moet u juist ons als Elektricien kiezen voor uw elektriciteitswerken? Dat leest u hieronder.

Kan u ook met spoed komen?

Wanneer het om elektriciteit gaat is het belangrijk dat er onderscheid wordt gemaakt tussen spoed en niet-spoed elektriciteitswerken. Met spoed elektriciteitswerken wordt bedoeld dat iets niet kan wachten en dat de elektricien binnen 30 minuten bij u ter plaatse is. Dit is het geval wanneer u denkt dat het echt nodig is dat de elektricien moet komen. Het is belangrijk om dit via de telefoon aan te geven aan onze telefonist(e). Wanneer u dit niet doet kan het zijn dat de elektricien wat later komt dan normaal het geval zou zijn.

Wanneer u een niet-spoed elektriciteitswerken wilt laten uitvoeren door de elektricien dan is het mogelijk om op elk moment een afspraak te maken. Zo kan u nog dezelfde dag een afspraak inplannen of gewoon een andere dag in de week of de maand. Elektricien123 is 24/24 bereikbaar, voor ons is het dus geen probleem wanneer een afspraak wordt ingepland. Wij snappen dat wij als elektricien flexibel voor u moeten zijn.

Aan welke kosten moet ik denken?

Kosten, kosten, kosten. Dat is waar het om draait wanneer u iemand laat komen. Maar het draait natuurlijk niet alleen om de kosten. Want goedkoop kan namelijk ook duurkoop zijn. Bij ons is dat nooit het geval. De kwaliteit van onze werken staan altijd voorop. Wij vinden kwaliteit zelfs zo belangrijk dat het kan zijn dat er een controleur mee komt met de elektricien om te zien of de elektricien zijn werk goed uitvoert. Dit is voor ons belangrijk, omdat wij altijd een tevreden klant willen hebben.

Vaak kunnen wij rekening houden met uw budget, maar dit moet wel in goed overleg gebeuren via de telefoon wanneer u ons belt. Het is dus belangrijk om aan te geven via de telefoon welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Dit geeft ons namelijk een goed beeld voor een inschatting die wij uw kant kunnen opsturen. Een inschatting van de kosten is het enige wat wij kunnen doen, omdat wij geen beeld hebben van wat er precies aan elektriciteitswerken moet gebeuren.

Elektricien Gent Reviews & Feedback

Bekijk hier hoe onze klanten ons waarderen!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

goedkope elektricien

page
★★★★★
depannage rap bij!
- Mody

snelle depannage bedankt!

page
★★★★★
bedankt
- Jolanda
Elektricien Gent
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 2 reviews.

Kortsluiting Gent

Zo rap mogelijk geholpen worden bij een kortsluiting in Gent? Dat regelen we!

Kortsluiting Gent

Het is weer zover, een kortsluiting. Paniek, want u wilt tenslotte uw stroom weer aan hebben, maar dat lukt niet. Een kortsluiting is heel vervelend en in de meeste gevallen wordt een kortsluiting door de aansluiting van uw apparaten veroorzaakt. Maar wat kan u daar nou tegen doen? De enige manier om dit op te lossen is door een echte expert hier naar te laten kijken. Een elektricien heeft u in dit geval nodig. We kunnen u helpen bij het vinden van de juiste elektricien!

Wat te doen bij een kortsluiting?

Maar wat kan u nu doen wanneer u te maken krijgt met een kortsluiting? Wat zorgt er nu voor dat dit probleem wordt opgelost? Een echte oplossing voor het probleem gaat u waarschijnlijk niet zelf kunnen vinden, maar u kan wel wat doen om te kijken of u tijdelijk weer stroom kan krijgen. U kan alle stekkers uit de stopcontacten halen en zien of uw stroom weer aan kan gaan. Wanneer dit geen effect heeft dan zit het probleem dieper en heeft u rap hulp nodig.

Neem direct contact met ons op: 0465233305

Klik hier

top